Când pleci într-un city-break sau într-o vacanță mai lungă  cea mai bună soluție este să închiriezi o mașină. Alegerea unei firme de inchirieri masini este foarte importantă pentru a avea o vacanță liniștită, fără griji și fără probleme .

1.Verifică cu atenție prețurile!

Foarte multe companii afisează anumite prețuri, dar pe lângă acestea sunt și alte taxe care cresc semnificativ prețul închirierii .

2.Reducerile de preț !

Dacă vrei să închiriezi o mașină pe o perioadă mai mare de 5 zile, cere o ofertă personalizată . Multe dintre firmele de închirieri autoturisme oferă reduceri pentru perioadele mai mari de timp . Atenție însă , să nu cadeți în capcana prețurilor mici !

3.Alege autoturismul potrivit pentru tine 

Caută un autoturism potrivit necesităților tale!  Compară foarte bine prețurile firmelor și alege autoturismul care îți oferă confortul necesar la drum și spațiu suficient pentru bagaje !

4.Politica de inlocuire a autoturismului și asigurările oferite !

Pentru a avea o călătorie fără griji interesează-te de la început asupra acestor aspecte.

Cere detalii despre asigurările care sunt incluse în preț și ce include asigurarea CASCO. Interesează-te despre politica firmei referitoarea la înlocuirea autoturismului în cazul unui accident sau dacă acesta se defectează.

O firma serioasă include toate aceste asepecte in prețul afișat pe site.

5.Restricțiile pe care le aveți și GARANȚIA ! 

Multe firme de inchirieri masini impun o limită de kilometri . Întreaba acest aspect pentru a nu trăi neplacerea de a fi necesar să achiți la final o alta sumă de bani .

De asemenea nu toate societățile acceptă să părăsiți țara cu autoturismul închiriat și chiar dacă acceptă trebuie să precizați aspectul acesta în momentul când preluați mașina .

Firmele de rent a car rețin o garanție pentru mașină. Documentați-vă cu atenție asupra condițiilor de reținere a garanției, iar recomandarea noastră este să căutați firme de rent a car care percep garanții mici . Acesta este un risc totuși pe care vi-l asumați , deoarece puteți să pierdeți această garantie chiar dacă nu sunteți vinovat ( ex. să găsiți mașina închiriată accidentată în parcare).

Vă recomandam de asemenea să faceți poze în momentul în care preluați mașina pentru a nu exista discuții ulterioare asupra defectelor mașinii.

Dacă vrei să ai o vacanța linistită, fără griji , apelează cu incredere la serviciile de închirieri autoturisme oferite de VabovaSpeed. Vă punem la dispoziție un sistem foarte simplu de rezervare, și vă oferim SERIOZITATE, ÎNCREDERE și RESPECT  !

Translate »
WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam cu orice informatie.
👋 Salut, cum te pot ajuta?