Soferul care omoara pe drum e un criminal si ar trebui inchis pentru crima !

Statisticile spun ca un numar mare din accidentele petrecute pe strazile din Romania si din intreaga lume au ca motiv teribilismul la volan ce duce la circulatul cu viteza excesiva. Motivul pentru care un numar atat de mare de tineri circula intr-un mod periculos atat pentru siguranta proprie cat si pentru cea a participantilor la trafic este faptul ca scolile de soferi nu pun indeajuns de mult accent pe conduita preventive.

Semnalizarea drumului e facuta in asa fel incat daca o respecti nu are ce sa ti se intample.
Scopul calatoriei este sa ajungi viu la destinatie !

 

Inconștiența nu are niciun fel de limite: soferi care se urca beti la volan , soferi care fac depasiri in curbe in care nu ai deloc vizibilitate, oameni care se urca fara permis la volan, soferi care merg cu o viteza exagerata .

Acesti oameni ne pot omora in orice clipa . Acestia sunt acuzati de omor din culpa si de cele mai multe ori primesc pedepse cu suspendare.
Dupa parerea noastra acesti oameni ar trebui acuzati de omor !
Va prezentam in filmulete urmatoare ce usor e sa ucizi sau sa fii ucis pe drum.

Numarul 1 e cu adevarat socant !!!

Soferii teribilisti nu pot fi sensibilizati decat prin expunerea la realitate, oricat de socanta ar fi aceasta
Da un share articolului si poate ajungi sa sensibilizezi si responsabilizezi un sofer teribilist care considera ca limitele de viteze impuse pe strazile din Romania sunt orientative si nu obligatorii.

Șoselele sunt periculoase ! Conduceți prudent și nu uitați că nu merită să ne grăbim …într-un final tot acolo ajungem. Drumuri bune !

Translate »
WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam cu orice informatie.
👋 Salut, cum te pot ajuta?