Măsuri de prevenire împotriva COVID-19 ↓

Deoarece prevenirea este cea mai bună şi cea mai eficientă metodă de combatere a răspândirii virusului COVID-19 în acest moment, vă aducem la cunoştinţă măsurile luate:

  • După fiecare preluare maşinile sunt dezinfectate. Toate elementele primind o atenţie sporită: mânerele, volanul, bordul, schimbătorului de viteze, portbagajul , cheia maşinii, precum şi documentele auto, sunt dezinfectate şi neutralizate înainte de a ajunge la următorul client.
  • Şoferii noştri au primit numeroase informări precum şi mijloace de protecţie (dezinfectant pentru suprafeţe, şerveţele şi dezinfectant pentru mâini atât pentru ei cât şi pentru pasageri, măşti de protecţie).
  • După dezinfectare, fiecare maşină de închiriat rămâne obligatoriu timp de minim 24 de ore în parcare, pentru neutralizare, înainte de a fi predată unui alt client.

Soferul care omoara pe drum e un criminal si ar trebui inchis pentru crima !

Statisticile spun ca un numar mare din accidentele petrecute pe strazile din Romania si din intreaga lume au ca motiv teribilismul la volan ce duce la circulatul cu viteza excesiva. Motivul pentru care un numar atat de mare de tineri circula intr-un mod periculos atat pentru siguranta proprie cat si pentru cea a participantilor la trafic este faptul ca scolile de soferi nu pun indeajuns de mult accent pe conduita preventive.

Semnalizarea drumului e facuta in asa fel incat daca o respecti nu are ce sa ti se intample.
Scopul calatoriei este sa ajungi viu la destinatie !

 

Inconștiența nu are niciun fel de limite: soferi care se urca beti la volan , soferi care fac depasiri in curbe in care nu ai deloc vizibilitate, oameni care se urca fara permis la volan, soferi care merg cu o viteza exagerata .

Acesti oameni ne pot omora in orice clipa . Acestia sunt acuzati de omor din culpa si de cele mai multe ori primesc pedepse cu suspendare.
Dupa parerea noastra acesti oameni ar trebui acuzati de omor !
Va prezentam in filmulete urmatoare ce usor e sa ucizi sau sa fii ucis pe drum.

Numarul 1 e cu adevarat socant !!!

Soferii teribilisti nu pot fi sensibilizati decat prin expunerea la realitate, oricat de socanta ar fi aceasta
Da un share articolului si poate ajungi sa sensibilizezi si responsabilizezi un sofer teribilist care considera ca limitele de viteze impuse pe strazile din Romania sunt orientative si nu obligatorii.

Șoselele sunt periculoase ! Conduceți prudent și nu uitați că nu merită să ne grăbim …într-un final tot acolo ajungem. Drumuri bune !

Romanian RO English EN German DE Italian IT French FR Spanish ES
WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam cu orice informatie.
👋 Salut, cum te pot ajuta?