Luna iulie a avut pentru sibieni un calendar literar-culinar-artistic foarte incarcat, insa, ca toate lucrurile bune, se indreapta catre un sfarsit implacabil.

Partea buna este ca luna august se anunta a fi cel putin la fel de bogata in astfel de evenimente, asa ca toata lumea care se va afla in Sibiu in aceasta perioada a anului va avea numai de castigat.

02 – 04.08 Arini Fest Cinema 2019

Luna isi va face debutul in Parcul Sub Arini. Partia de sanius de langa restaurantul Bolta Rece va fi la fel de neincapatoare si pe timp de vara, cand cinefilii se vor bucura de o noua editie a festivalului de filme.

08.08 Student Party

Toti studentii, inclusiv cei viitori si fosti, sunt invitati in Cotton Pub la cea mai tare petrecere dedicata lor. Surprizele nu vor lipsi, iar partea cea mai tare este ca party-ul se va tine in fiecare joi!

09 – 11.08 Street Delivery Sibiu 2019

Dupa succesul primei editii de anul trecut, str. Arhivelor și Piața Friedrich Schiller se vor umple din nou cu toti cei care compun, citesc, asculta si iubesc poezia.

15 – 17.08 Sibiu Rally Romania

Sibiu Rally 2019

Pentru al patrulea an la rand, Sibiul este inclus în calendarul internațional FIVA dedicat vehiculelor istorice. Amatorii concursurilor de frumusete dedicate masinilor de epoca vor avea ocazia sa isi vada favoritele prinzand viteza pe unele dintre cele mai spectaculoase drumuri din județul Sibiu.

17 – 18.08 Sibiul de Odinioară

Ediția a VI-a va avea loc in Pădurea Dumbrava – Camping. Vor fi două zile de concerte cu artiști și trupe de top, plus o gramada de surprize. Partea cea mai buna: intrarea este libera!

23 – 25.08 Festivalul Medieval „Cetăți Transilvane” 2019

Festivalul Medieval “Cetăți Transilvane” 2019

In Piaţa Mare va avea loc o călătorie în timp care va aduce prinţese şi cavaleri, călugări şi menestreli, jongleri şi bufoni cu tot cu poveştile lor romantice şi haiduceşti.

Vor fi spectacole de teatru istoric si circ, muzică si dansuri medievale, turnir cavaleresc şi animaţie stradală.

31.08 Deschiderea Festivalului George Enescu

In perioada 31 august – 22 septembrie Sibiul va gazdui o ediție-extensie a Festivalului George Enescu, unul dintre primele 3 festivaluri de muzică clasică din lume.

La Sala Thalia și Biserica Catolică din Piața Mare vor avea loc 7 recitaluri de gală susținute de artiști și ansambluri de talie mondială.

Acestea sunt doar cateva dintre evenimentele care se vor desfasura la Sibiu in august, anul acesta. Puteti profita de ele doar daca v-ati rezervat din timp un loc de cazare.

Daca nu ati facut-o inca, puteti incerca, dar va putem spune ca va trebui sa va inarmati cu foarte multa rabdare.

Nu va ascundem ca va fi foarte dificil, insa odata rezolvata problema cazarii, toate celelelate griji au luat sfarsit si va puteti bucura in tihna de muzica, spectacolele si masinile de epoca de pe strazile Sibiului.

Apropo de masini: revenind la epoca moderna, tot ce trebuie sa retineti este numarul de telefon al unei firme de rent-a-car. Mai departe, problema deplasarii oriunde in judet este pe deplin rezolvata.

Distractie placuta!

Translate »
WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam cu orice informatie.
👋 Salut, cum te pot ajuta?