fbpx

Masina de inlocuire

Ai avut accident si nu a fost vina ta?

AI DREPTUL sa beneficiezi de o masina de inlocuire !

Fara costuri si garantie
Km nelimitati

Oriunde in Romania
Totul GRATUIT pentru tine

Dreptul la o masina de inlocuire

Despre acest drept

Procedura aceasta este posibilă datorită noii legislații aplicabile asigurarilor obligatorii de răspundere civilă auto, mai precis Art. 25 din Norma 20/2017 emisă de Autoritatea de Supraveghere Financiară

Păgubiții RCA care iși repara mașinile (in baza unei polițe RCA)  au dreptul sa își închirieze un autovehicul din aceeași clasă sau clasa inferioară celui avariat, iar asiguratorul RCA este obligat să achite costul închirierii acelui autovehicul pentru perioada reparațiilor sau pe toata perioada în care asiguratorul RCA intenționează să efectueze cercetări privind suspiciunea de fraudă, cercetări ce pot dura 90 de zile.

Cum functioneaza

1. Deschiderea dosarului de dauna

Imediat dupa producerea evenimentului rutier completati formularul de constatare amiabila sau daca au fost implicate mai mult de doua autoturisme anuntati Politia.

Pentru o mai mare siguranta in respectarea procedurilor sunati-ne imediat dupa accident la 0748833266, iar noi o sa va trimitem un consilier personal pentru a va ajuta la intocmirea actelor. 

2. APROBAREA SOLICITARII pentru o masina de inlocuire

Masina la schimb va fi similara cu masina detinuta (implicata in accident) si se acorda in momentul in care masina avariata a intrat in service.

Livram masina de inlocuire direct la unitatea reparatoare, la domiciliul dumneavoastra sau la locul de munca.

TOTUL ESTE GRATIS pentru dumneavoastra, asiguratorul soferului vinovat acopera TOATE costurile , iar acestea sunt achitate DIRECT de catre acesta, fara ca dumneavoastra sa va implicati in vreun fel .

Daca masina dumneavoastra  a fost declarata dauna totala, vom aranja ca preluarea autovehiculului de inlocuire sa se efectueze imediat dupa deschiderea dosarului de dauna din partea asiguratorului RCA.

Alege o masina de inlocuire din flota noastra

din aceeasi clasa similara cu masina detinuta, avariata in accident

DACIA SANDERO 2 – Clasa Mica

TOYOTA YARIS HYBRID – Clasa Mica

DACIA SANDERO 1 – Clasa Mica

TOYOTA YARIS – Clasa Mica

DACIA LOGAN – Clasa Mica

FORD FIESTA – Clasa Mica

DACIA DUSTER – Suv

VOLKSWAGEN POLO – Clasa Mica

SUNĂ imediat după accident la 0748833266