Măsuri de prevenire împotriva COVID-19 ↓

Deoarece prevenirea este cea mai bună şi cea mai eficientă metodă de combatere a răspândirii virusului COVID-19 în acest moment, vă aducem la cunoştinţă măsurile luate:

  • După fiecare preluare maşinile sunt dezinfectate. Toate elementele primind o atenţie sporită: mânerele, volanul, bordul, schimbătorului de viteze, portbagajul , cheia maşinii, precum şi documentele auto, sunt dezinfectate şi neutralizate înainte de a ajunge la următorul client.
  • Şoferii noştri au primit numeroase informări precum şi mijloace de protecţie (dezinfectant pentru suprafeţe, şerveţele şi dezinfectant pentru mâini atât pentru ei cât şi pentru pasageri, măşti de protecţie).
  • După dezinfectare, fiecare maşină de închiriat rămâne obligatoriu timp de minim 24 de ore în parcare, pentru neutralizare, înainte de a fi predată unui alt client.

Masina de inlocuire

Ai avut un accident si nu a fost vina ta?

Conform legii ai dreptul la o masina de inlocuire GRATUIT pe perioada reparatiilor. Asiguratorul soferului vinovat acopera toate cheltuielile, chiar daca este dauna totala.

Trimite solicitarea pentru o masina gratuita!

Mașina de înlocuire Gratis pentru dumneavoastra

Decontarea se va face între Asigurator și Vabova Speed, astfel încât să resimțiți cât mai puțin disconfortul evenimentului rutier.

Asiguratorul soferului vinovat acopera TOATE costurile, iar acestea sunt achitate DIRECT de catre acesta, fara ca dumneavoastra sa va implicati in vreun fel.

Daca masina dumneavoastra a fost declarata dauna totala, vom aranja ca preluarea autovehiculului de inlocuire sa se efectueze imediat dupa deschiderea dosarului de dauna din partea asiguratorului RCA.

Cum functioneaza

1. Deschiderea dosarului de dauna

Imediat dupa producerea evenimentului rutier completati formularul de constatare amiabila sau daca au fost implicate mai mult de doua autoturisme anuntati Politia.

Pentru o mai mare siguranta in respectarea procedurilor sunati-ne imediat dupa accident la 0748833266, iar noi o sa va trimitem un consilier personal pentru a va ajuta la intocmirea actelor. 

2. Aprobarea solicitarii

Masina la schimb va fi similara cu masina detinuta (implicata in accident) si se acorda in momentul in care masina avariata a intrat in service.

Livram masina de inlocuire direct la unitatea reparatoare, la domiciliul dumneavoastra sau la locul de munca.

Dreptul la o masina de inlocuire

Legislatia

Procedura aceasta este posibilă datorită noii legislații aplicabile asigurarilor obligatorii de răspundere civilă auto, mai precis Art. 25 din Norma 20/2017 emisă de Autoritatea de Supraveghere Financiară

Păgubiții RCA care iși repara mașinile (in baza unei polițe RCA)  au dreptul sa își închirieze un autovehicul din aceeași clasă sau clasa inferioară celui avariat, iar asiguratorul RCA este obligat să achite costul închirierii acelui autovehicul pentru perioada reparațiilor sau pe toata perioada în care asiguratorul RCA intenționează să efectueze cercetări privind suspiciunea de fraudă, cercetări ce pot dura 90 de zile.

Alege o mașină de înlocuire din flota noastră

similară cu mașina deținută, avariată în accident

Toyota Corolla Hybrid

Seat Ibita

Dacia Sandero

Volkswagen Jetta

Opel Corsa

Volkswagen Polo

Dacia Logan

Dacia Duster

SUNĂ imediat după accident la 0748833266

Romanian RO English EN German DE Italian IT French FR Spanish ES
WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam cu orice informatie.
👋 Salut, cum te pot ajuta?