Aterizarea si inchirierea sunt doua notiuni al caror sens e perceput de toata lumea, dar cand vine vorba de asocierea lor, doar cei care calatoresc des o percep.

Pentru ca, la urma urmei, ce legatura ar putea ca sa existe intre aterizarea pe un aeroport si inchiriere, alta decat mersul firesc catre cel mai bun hotel – sau cel pe care ti-l permiti – pentru a-ti lua in primire camera pe care ti-ai rezervat-o cu mult timp inainte?

Ei, aici e schepsisul.

Atunci cand aud cuvantul „inchiriere”, majoritatea celor carora le sade bine cu drumul se gandesc automat si exclusiv la cazare. Insa inchirierea are mai multe intelesuri, dintre care care unul este chiar mai folositor, insa tot legat de industria ospitalitatii.

E vorba despre inchirierea unei masini, desigur.

Si daca tot am dezvaluit inca din titlu despre ce fel de inchiriere era vorba, hai sa mergem pana la capat. Adica pana la Cluj.

Iar motive ca sa aterizam aici avem, slava Domnului. Fie si numai pentru festivalul anual Untold, care a devenit un fel de brand local.

Insa Clujul inseamna mult mai mult decat atat, iar cei care si-au facut un obicei din a-l vizita periodic stiu asta. De aceea ar fi bine sa stim si noi, ceilalti, care am trecut pe acolo doar o data sau de ori in viata, ca:

  • orasul este inclus in topul european al celor 100 mari orase din Europa in ceea ce priveste calitatea aerului, si chiar s-a situat o data pe primul loc. E firesc, avand in vedere pozitionarea sa intre dealuri impadurite.
  • gurmanzii se vor indragosti iremediabil de celebra „Varza a la Cluj”
  • bautorii profesionisti au la dispozitie strada Piezisa, care are de la un cap la altul numai baruri
  • Sala Polivalenta, cea mai mare din sud-estul Europei, are biletele vandute pentru multa vreme de acum incolo si nu numai pentru spectacolele sportive, ci si pentru cele artistice. Discoteca ’80 si concertul lui David Garett sunt doar doua dintre cele mai importante de anul acesta.

Lista motivelor pentru care sa aterizezi cat mai des in Cluj nu ar fi insa completa daca nu ne-am referi si la posibilitatile de inchiriere a unei masini imediat la iesirea din aeroport.

Piata locala de rent-a-car este extrem de diversa, de aceea trebuie sa stii si care sunt cele mai bune oferte pentru a putea beneficia de preturile si calitatea dorite.

Iti recomandam serviciile firmei Vabova Speed, care iti pune la dispozitie o flota de masini curate si foarte bine întreținute, ceea ce va conferă siguranta si confort atat tie cat si intregii tale familii.

Iar in luna februarie ai un motiv in plus sa iti rezervi din timp una dintre masinile noastre: avem pentru clientii nostri o promotie cu garantie zero! Astfel vei scapa de stresul banilor in plus pe care trebuie sa-i blochezi atunci cand iti inchiriezi masina dorita.

Aceasta se adauga la oferta noastra obisnuita, cu un contract simplu, fara clauze ascunse, cu asigurarea obligatorie, FULL Casco, rovinieta si toate taxele incluse în pret.

Nu este deci de mirare ca, pentru majoritatea celor carora le plac calatoriile, aterizarea la Cluj este sinonima cu inchirierea unei masini de la Vabova Speed.

Translate »
WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam cu orice informatie.
👋 Salut, cum te pot ajuta?