Te-ai gandit vreodata ca masina pe care o ai acum ar putea fi ultima pe care ai cumparat-o?

Si asta nu pentru ca nu vei mai avea nevoie sa te deplasezi, si nici pentru ca masina ta actuala va tine o vesnicie (ce bine ar fi!)…

Nu, motivele sunt cu totul altele, si fac parte dintr-un trend tot mai vizibil in Occident si care va ajunge in curand si la noi.

Astazi, tot mai multi dintre noi primesc masini de serviciu. Da, este o realitate. Daca pana acum vreo 20 de ani, de asa ceva aveau parte numai directorii executivi cu secretare sexy si soferi angajati pe statul de plata, acum sa primesti o masina de la job este la fel de banal ca telefonul de serviciu.

Practic, un anunt de angajare in care nu este trecuta aceasta facilitate nu are sanse sa fie bagat in seama de potentialii candidati.

Cum s-a ajuns la aceasta situatie? E simplu, aproape nicio firma nu isi mai cumpara masini, ci le inchiriaza.

Avantajele sunt multiple: in primul rand cheltuielile cu intretinerea flotei cad in sarcina proprietarului acesteia, care este firma de rent-a-car.

Practic, cel care inchiriaza o masina are doar grija combustibilului si a spalatului interior-exterior.

Dar asta nu e tot: inainte de a se uza fizic, o masina se uzeaza mai ales moral. Si e normal sa fie asa, avand in vedere ca tehnologia avanseaza in ritmuri ametitoare.

Esti proprietarul unei masini mai vechi de 10 ani? Arata perfect, doar ai intretinut-o asa cum scrie in manualul de utilizare, iar cu piesele de origine pe care le folosesti te mai duce inca cel putin 10 ani.

Dar daca vei compara dotarile masinii tale cu cele ale unui model de clasa similara, dar produs anul acesta, te vei simti putin cam… preistoric. J

Ai vrea s-o schimbi pe una mai noua? Nimic mai simplu, mai ales ca cea noua costa mai putin decat era a ta de noua. Doar ca valoarea de piata a masinii tale in momentul actual e cam cat un salariu mediu romanesc. Deci ce afacere ai facut?

Asa ca tot mai multa lume prefera sa isi inchirieze o masina atunci cand are nevoie de ea.

Vrei sa mergi in concediu? Inchiriaza-ti ultimul model de SUV si vei avea la dispozitie o masina extrem de incapatoare pentru toata familia, cu tot cu bagaje si catel.

Ai rude din strainatate care vin sa te viziteze toata vacanta? Ofera-le o masina ca cele cu care sunt obisnuiti la ei in tara!

Ai firma si inchei contracte? Prezinta-te in fata partenerilor de afaceri cu o limuzina care sa iti completeze imaginea.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care in ziua de azi este mai avantajos sa apelezi la o firma specializata in inchirieri de masini.

Translate »
WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam cu orice informatie.
👋 Salut, cum te pot ajuta?