Măsuri de prevenire împotriva COVID-19 ↓

Deoarece prevenirea este cea mai bună şi cea mai eficientă metodă de combatere a răspândirii virusului COVID-19 în acest moment, vă aducem la cunoştinţă măsurile luate:

  • După fiecare preluare maşinile sunt dezinfectate. Toate elementele primind o atenţie sporită: mânerele, volanul, bordul, schimbătorului de viteze, portbagajul , cheia maşinii, precum şi documentele auto, sunt dezinfectate şi neutralizate înainte de a ajunge la următorul client.
  • Şoferii noştri au primit numeroase informări precum şi mijloace de protecţie (dezinfectant pentru suprafeţe, şerveţele şi dezinfectant pentru mâini atât pentru ei cât şi pentru pasageri, măşti de protecţie).
  • După dezinfectare, fiecare maşină de închiriat rămâne obligatoriu timp de minim 24 de ore în parcare, pentru neutralizare, înainte de a fi predată unui alt client.

Ok. Stim ca ai muncit cam mult si meriti o mini vacanta. Iti place Sibiul sau Clujul? Poate vrei sa vizitezi Oradea sau Constanta. Acum ai sansa sa castigi un city break in orice oras din Romania!

Cum?! Foarte simplu.

Intra pe pagina noastra de facebook si cauta postarea cu concursul. Mai jos o sa gasesti un link catre pagina noastra de facebook.

Si daca tot esti acolo, poti sa ii dai si un like la pagina. 🙂 Mersi

Eticheteaza intr-un comment, facut la postarea de pe facebook, orasul si cu cine ai vrea sa mergi, distribuie postarea si ai sansa sa pleci intr-un city break de doua nopti cu persoana aleasa de tine.

Nu trebuie sa iti faci griji de cazare si transport. Sunt asigurate de noi. Tu alegi orasul, noi platim cazarea.

In plus iti oferim gratuit o masina la alegere, cu plinul facut si toate taxele platite, ca sa te poti plimba oriunde in Romania.

Tragerea la sorti a castigatorului va avea loc duminica, pe 13 octombrie 2019.

Bafta!

Link catre pagina noastra de facebook : https://www.facebook.com/rentacar24/

Romanian RO English EN German DE Italian IT French FR Spanish ES
WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam cu orice informatie.
👋 Salut, cum te pot ajuta?