Inchirierea unei masini le poate parea unora un subiect de bancuri. Cum adica sa inchiriezi o masina, ce, n-ai bani s-o cumperi?

Altora, in schimb le poate parea ceva firesc. Pai ce faci, te duci cu masina ta pana in America, cand vrei sa vizitezi New York-ul?

Numai ca, si in acest al doilea caz, cei care gandesc astfel nu reusesc sa isi dea seama ca inchirierea unei masini inseamna mult mai mult decat atat.

De aceea, pentru a intelege mai bine de ce este important sa ai la dispozitie un serviciu de inchirieri masini, ne-am gandit sa va oferim cateva dintre avantajele acestuia. Iata-le:

– in primul rand, absolut toti proprietarii de masini din Romania pot beneficia oricand au nevoie de o masina inchiriata care nu ii costa nimic. Este posibil asa ceva? Da, insa putini stiu lucrul acesta.

Este vorba de faptul ca atunci cand ai fost victima unui accident in trafic in urma caruia masina ta a fost serios avariata si nu mai poti circula cu ea, primesti o masina la schimb pana cand e gata reparatia.

Acest lucru este inclus in despagubirile asigurate prin polita obligatorie RCA, insa putini soferi stiu, iar service-urile nu au niciun interes sa-l promoveze. Desigur, ideal ar fi sa nu ajungi niciodata sa beneficiezi de o astfel de inchiriere a unei masini.

– daca ai o firma in plina ascensiune si resursele financiare pe care le poti aloca investitiilor sunt limitate, o solutie potrivita pentru tine este apelezi la una sau mai multe masini inchiriate.

Avantajele sunt multiple: nu esti nevoit sa-ti blochezi banii cumparand o masina, nu platesti decat combustibilul si o chirie modica, nu ai grija intretinerii tehnice a parcului auto si nici a cheltuielilor fixe pe care le presupune detinerea unei masini (taxe, asigurari), intrucat nu esti tu proprietarul ei. Si mai ales, poti beneficia oricand de cele mai noi modele aparute pe piata.

– ca turist sau om de afaceri, nu ai niciodata grija deplasarii in locurile alese pentru petrecerea concediului sau pentru o intalnire cu partenerii, oricat de departe ar fi aceste locuri. Sa presupunem ca esti din Bucuresti si ca trebuie sa ajungi la Sibiu. Poti alege sa te deplasezi cu masina ta sau poti ajunge cu avionul pana acolo, dupa care sa inchiriezi o masina direct din aeroport. Avand in vedere infrastructura rutiera tipic romaneasca, cred ca alegerea se subintelege.

– inchirierea unei masini se poate face prin rezervare cu mult timp inainte, astfel ca, atunci cand vei ajunge la locul stabilit, masina te va astepta pe tine si nu invers. Iar daca vrei, poti beneficia si de un sofer.

– nu in ultimul rand, o masina de inchiriat iti poate rezolva problema lipsei carnetului de conducere, chiar si cand aceasta este temporara si chiar cand este vorba despre o alta persoana cunoscuta care trebuie asteptata intr-un loc anume si transportata de urgenta catre o destinatie aleasa de tine.

Daca mai adaugam si faptul ca o masina inchiriata pe termen scurt iti poate proteja propria masina de drumurile lungi si proaste, atunci cred ca ti-am oferit deja un tablou complet al avantajelor pe care le ai pentru a apela la un serviciu de rent-a-car.  

Translate »
WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam cu orice informatie.
👋 Salut, cum te pot ajuta?