Măsuri de prevenire împotriva COVID-19 ↓

Deoarece prevenirea este cea mai bună şi cea mai eficientă metodă de combatere a răspândirii virusului COVID-19 în acest moment, vă aducem la cunoştinţă măsurile luate:

  • După fiecare preluare maşinile sunt dezinfectate. Toate elementele primind o atenţie sporită: mânerele, volanul, bordul, schimbătorului de viteze, portbagajul , cheia maşinii, precum şi documentele auto, sunt dezinfectate şi neutralizate înainte de a ajunge la următorul client.
  • Şoferii noştri au primit numeroase informări precum şi mijloace de protecţie (dezinfectant pentru suprafeţe, şerveţele şi dezinfectant pentru mâini atât pentru ei cât şi pentru pasageri, măşti de protecţie).
  • După dezinfectare, fiecare maşină de închiriat rămâne obligatoriu timp de minim 24 de ore în parcare, pentru neutralizare, înainte de a fi predată unui alt client.

Contact

Contactează-ne

Întotdeauna o să vă contactăm după ce ați rezervat o mașină pentru confirmare, dar în cazul în care nu ați primit niciun email sau un telefon din partea noastră, sau doriți să ne transmiteți altceva, vă rugăm să ne contactați dumneavoastră.  Mulțumim pentru înțelegere.

Adresa

Strada Semaforului, Numar 22, Scara B, Sibiu 550309

Email

rezervari@vabovaspeed.ro

Telefon

+40.748.833.266

Romanian RO English EN German DE Italian IT French FR Spanish ES
WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam cu orice informatie.
👋 Salut, cum te pot ajuta?