Fiecare dintre noi trecem prin aeroporturi si inca destul de des. Nu insa la fel de des ni se intampla sa avem nevoie de inchirierea unei masini cand ajungem pe acolo.

Si tocmai din acest motiv, atunci cand vom fi nevoiti sa ne gasim o masina imediat dupa aterizare, s-ar putea sa nu stim cum sa procedam.

Pentru ca, asa cum puterea obisnuintei ne poate impinge ca uneori sa facem lucrurile mecanic si fara sa le acordam nici cea mai mica atentie, puterea neobisnuintei – sa-i spunem – ne poate face sa ne blocam in fata unei situatii cu care nu am mai fost confruntati niciodata.

De aceea, pentru a nu ajunge sa nu stim ce sa facem daca ni se va intampla vreodata sa avem nevoie urgent de o masina la aterizare, am conceput acest mic ghid cu ajutorul caruia fiecare dintre noi va putea iesi rapid in incurcatura.

Nu de alta, dar calatorul caruia ii sade intotdeauna bine cu drumul stie mai bine decat oricine cat de pretioase sunt minutele atunci cand esti intre doua mijloace de transport pe care nu trebuie sa le pierzi.

Si astfel am gasit un motiv in plus pentru care avem nevoie de asemenea sfaturi.

Cand ajungem deci la poarta de iesire a aeroportului, e bine sa avem deja o masina cu dotari de ultima ora care sa ne astepte numai pe noi si pe care sa o avem la dispozitie oriunde ne vom deplasa in zona si oricat timp am avea nevoie de ea.

Asa cum ne rezervam din timp locul in avion si in hotelul dorit, tot la fel trebuie sa ne preocupe si masina de inchiriat. Insa primul pas pentru acest lucru este alcatuirea unei liste scurte.

In ziua de azi, cand avem la dispozitie gratuit toate mijloacele posibile pentru a gasi tot ceea ce avem nevoie, e doar o chestiune de secunde ca sa aflam care sunt cele mai importante firme de rent a car din localitatea in care vom ateriza.

Avand asadar pe ecranul telefonului propriu tot ceea ce ni se afiseaza pe prima (si eventual a doua) pagina a oricarui motor de cautare, putem trece linistiti la pasul urmator si anume la alegerea celei mai bune astfel de firme dintre cele de pe lista.

Criteriile de departajare sunt evident cele pe care le-am mentionat in titlu: ieftin si rapid. Numai ca, atentie, la fel ca atunci cand mergem sa facem cumparaturi din piata, ieftin si bun nu prea exista.

De aceea, nu strica sa aruncam un ochi pe ratingurile acestor firme de pe Google si sa citim cat mai multe dintre comentariile lasate acolo de clientii care au apelat inaintea noastra la serviciile acestor firme.

Evident, cei multumiti rar lasa cate un comentariu, dar tocmai ceea ce au scris cei care s-au lovit de anumite probleme trebuie sa ne intereseze, pentru a vedea daca nu cumva ne putem confrunta si noi cu vreo astfel de situatie neplacuta.

Abia dupa ce am parcurs toate cele de mai sus, putem trece la ultimul pas si cel mai important: rezervarea masinii dorite pe care sa o putem inchiria pe toata durata sederii noastre in zona respectiva.

In cele din urma, dupa ce vom fi dus la bun sfarsit toate treburile care ne-au purtat pe acele meleaguri, putem lasa un rating pentru fima de inchirieri masini la care am apelat. Iar daca acesta e de 5 stele, inseamna ca am facut alegerea corecta.

Translate »
WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam cu orice informatie.
👋 Salut, cum te pot ajuta?