Si anul acesta Mos Nicolae ne-a adus cel mai de pret cadou pe care ni-l puteam dori, desi nu i l-am cerut explicit niciodata: e vorba de sanatatea fiecaruia dintre noi.

Ei, si daca Mos Craciun o sa fie la fel de darnic si o sa ne citim sanatosi macar pana la anul pe vremea asta, atunci putem sa ne ocupam si de celelalte lucruri care urmeaza ca importanta dupa sanatatea personala.

Cand vine insa vorba despre celelalte lucruri care urmeaza ca importanta, treaba nu mai este la fel de simpla. Si asta din cauza ca fiecare dintre noi pune in capul listei sale de cadouri altceva, in functie de ce isi doreste de la viata.

Iar daca ar fi sa incercam sa grupam dorintele noastre cele mai importante de sarbatori in functie de ierarhie, nu cred ca ar fi cineva mirat daca ar gasi pe acolo, pe locurile cele mai de sus, niste concedii cat mai departe de casa…

Asta e firesc, doar ca la fel de firesti sunt si problemele care vin odata cu pregatirea unui astfel de concediu mirific. Tocmai de aceea, omul gospodar isi face vara sanie si analizeaza din timp si in cele mai mici detalii tot ce are nevoie pentru a petrece o vacanta de vis.

Si care sunt problemele de organizare a unui astfel de concediu? Pai care sa fie, cele pe care le stie toata lumea: negocierile indelungate cu seful direct pentru aprobarea cererii de concediu exact in perioada dorita, alegerea unui resort cu servicii exclusiviste si daca se poate ieftine (exista asa ceva?), rezervarea din timp a camerei si multe alte maruntisuri care se pricep de minune la tocat nervii.

Dintre toate aceste probleme, una este cat se poate de importanta – daca nu cumva chiar cea mai importanta dintre toate – insa ar putea trece neobservata pentru majoritatea dintre noi, pana in momentul in care ne vom izbi frontal de ea.

Este vorba de inchirierea unei masini.

Nu-i asa ca nu v-ati gandit si la acest aspect cand va faceati bagajele? Ei bine, daca inca n-ati iesit pe usa, atunci ingrijiti-va cu celeritate de acest lucru, pentru ca acum, de sarbatori, oamenii nu alearga numai dupa cadouri, ci si dupa mijloace de transport.

Iar aceste mijloace de transport pot fi cele in comun, aglomerate si mizerabile, taxiuri, rare si scumpe, sau masini inchiriate care pot fi oricand, oriunde si oricat la dispozitia ta.

Dintre cele 3 variante de mai sus, cred ca e clar care este cea mai comoda. Insa pentru a putea beneficia de ea, trebuie neaparat sa iti faci o rezervare din timp, altfel nu prea ai nicio sansa sa gasesti asa ceva in timpul Sarbatorilor de Iarna, cand cererea este mult peste cea din oricare alta perioada a anului.

De aceea, sfatul meu este sa te ocupi de rezervarea unei masini odata cu rezervarile de cazare, adica imediat ce ai cererea de concediu aprobata. Atunci cand ai cazut de acord cu restul familiei asupra destinatiei de vacanta, cauta pe net nu doar hotelurile de minim 4 stele, ci si firmele de rent-a-car cu acelasi rating minim de 4 stele din partea clientilor, care opereaza in aceeasi zona.

In felul acesta vei rezolva din doua click-uri cele mai importante aspecte ale unui concediu reusit: cazarea si deplasarea pe tot parcursul sederii voastre acolo.

Plus sentimentul pe care il veti avea cand veti vedea ca sunteti asteptati de o limuzina de lux la coborarea din avion.

Translate »
WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam cu orice informatie.
👋 Salut, cum te pot ajuta?