Aeroportul International Sibiu este principalul punct de trafic aerian din centrul tarii. De aici exista legaturi cu tari din Europa precum Germania, Anglia, Spania si Austria, iar in curand pe pista aeroportului o sa aterizeze si avioane din Franta, Belgia, Danemarca si Elvetia. 

Anual milioane de oameni tranziteaza aeroportul din Sibiu. De la aeroport puteti folosi diferite mijloace de transport pentru a continua calatoria mai departe in siguranta. 

Cel mai sigur si rapid mod de a va deplasa in Sibiu este inchirierea unei masini auto. Folosind serviciile oferite de firma noastra beneficiati de:

  1. Cea mai mica garantie din Sibiu, de doar 100 Euro
  2. Predarea si preluarea masinii se face gratuit, la orice ora si in orice locatie din Sibiu
  3. Toate taxele sunt incluse in pret. Nu exista comisioane si taxe ascunse
  4. Plinul facut la predarea masinii
  5. Asistenta rutiera gratuita
  6. Preturi avantajoase

Dincolo de preturile avantajoase, garantam pentru seriozitatea si profesionalismul angajatilor nostri si pentru calitatea masinilor pe care le oferim spre inchiriere. Detinem o flota de masini noi, curate si fara probleme tehnice.
Si pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Cum poti inchiria o masina auto in Sibiu

Fiind in permanenta la dispozitia clientului, cea mai rapida metoda este sa ne contactati oricand la numarul de telefon +40.748.833.266. Daca  sunteti din afara tarii puteti folosi aplicatia WhatsApp sau sa lasati un mesaj pe pagina de facebook.

 O alta metoda este de a folosi formularul de comanda de pe site-ul nostru. Dupa completarea perioadei, alegerea autovehiculului si al pretului in functie de numarul de zile , va rugam sa introduceti corect datele de contact. In felul acesta va putem contacta pentru confirmarea comenzii si pentru a stabili termenii de livrare.

Nu uitati de promotia noastra, adresata persoanelor care solicita o masina la Aeroportul International Sibiu. Daca prezentati biletul de avion se aplica automat o reducere de 50% din valoarea totala.  Asa raman mai multi bani in buzunar pentru cadouri si suveniruri.

Este bine sa faceti rezervarea in avans. In felul acesta, atunci cand aterizati cu avionul, masina inchiriata de dumneavoastra va asteapta si vacanta poate incepe.

Rent a car in Sibiu – galerie foto

Indiferent de ce aveti nevoie, o masina mica ideala pentru oras sau un SUV perfect pentru aventuri , va stam la dispozitie cu cea mai buna oferta de pe piata !

 

Translate »
WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam cu orice informatie.
👋 Salut, cum te pot ajuta?