Măsuri de prevenire împotriva COVID-19 ↓

Deoarece prevenirea este cea mai bună şi cea mai eficientă metodă de combatere a răspândirii virusului COVID-19 în acest moment, vă aducem la cunoştinţă măsurile luate:

  • După fiecare preluare maşinile sunt dezinfectate. Toate elementele primind o atenţie sporită: mânerele, volanul, bordul, schimbătorului de viteze, portbagajul , cheia maşinii, precum şi documentele auto, sunt dezinfectate şi neutralizate înainte de a ajunge la următorul client.
  • Şoferii noştri au primit numeroase informări precum şi mijloace de protecţie (dezinfectant pentru suprafeţe, şerveţele şi dezinfectant pentru mâini atât pentru ei cât şi pentru pasageri, măşti de protecţie).
  • După dezinfectare, fiecare maşină de închiriat rămâne obligatoriu timp de minim 24 de ore în parcare, pentru neutralizare, înainte de a fi predată unui alt client.

DAUNE AUTO EUROINS

Ai avut un accident cu dauna auto totala sau minora?

Sună acum! Îți oferim servicii complet gratuite de remediere a daunelor, inclusiv mașină de înlocuire pe perioada soluționării dosarului de daună.

Daune Auto Euroins Sibiu

In cazul unui accident auto, stati calm si sunati-ne! Ne ocupam noi de tot, fara ca dumneavoastra sa platiti vreun ban. Totul este gratuit in baza asigurarii RCA Euroins a soferului vinovat.Euroins Logo Daune Auto

Va oferim sprijin pentru revolvarea cat mai rapida a dosarului de daune, chiar daca autovehicolul se repara cat si in cazul in care este declarata dauna totala.

Nu mai pierdeti timpul, noi ne ocupam de acte, de constatarea daunei auto Euroins si va ajutam cu solutionarea favorabila a cererii de despagubire.

Reparatia masinilor se vor efectua intr-un service autorizat RAR, unde putem garanta folosirea materialelor de calitate si a pieselor originale.

Conform legii aveti dreptul la o masina de inlocuire pe perioada reparatiilor sau pana cand se solutioneaza dosarul de dauna, in cazul in care este dauna totala.

Euroins Romania, parte a grupului Euroins Insurance Group (EIG), este intre primii 5 cei mai buni asiguratori din tara noastra.

In prezent compania lucreaza cu peste 4500 de agentii extinse pe tot teritoriul Romaniei. Principalul venit al companiei il reprezinta activitatea de vanzare de asigurari, urmata de segmentul de daune auto.

De cel putin 5 ani ne-am specializat in rezolvarea dosarelor de daune auto Eoruins, reusind sa solutionam, in termen rapizi si favorabili clientului, foarte multe cereri de despagubiri atat pe daune auto minore cat si totale.

Serviciile oferite de noi sunt complete si gratuite: de la intocmirea corecta a constatarii amiabile pana la oferirea unei masini de inlocuire de aceeasi clasa cu masina avariata.

Pentru anuntarea unei daune auto Euroins suna la numarul de telefon 0726239416.

Avantaje Call Center Daune Auto Euroins

Nu pierzi timpul. Noi de ocupam de acte, de constatarea daunei
Asiguram reparatia masinii tale intr-un service autorizat RAR
Garantam folosirea materialelor de calitate si a pieselor originale
Iti oferim GRATUIT masina de inlocuire, pe intreaga perioada a reparatiilor

Ai făcut un accident auto?

Suntem specializati pe rezolvarea dosarelor de

Daune Auto Euroins

Daune Auto Groupama

Daune Auto Uniqa

Daune Auto City Insurance

Daune Auto Asirom

Daune Auto Omniasig

Daune Auto Grawe

Dauna Auto Totala

Daune Auto Allianz

Daune Auto Generali