Măsuri de prevenire împotriva COVID-19 ↓

Deoarece prevenirea este cea mai bună şi cea mai eficientă metodă de combatere a răspândirii virusului COVID-19 în acest moment, vă aducem la cunoştinţă măsurile luate:

  • După fiecare preluare maşinile sunt dezinfectate. Toate elementele primind o atenţie sporită: mânerele, volanul, bordul, schimbătorului de viteze, portbagajul , cheia maşinii, precum şi documentele auto, sunt dezinfectate şi neutralizate înainte de a ajunge la următorul client.
  • Şoferii noştri au primit numeroase informări precum şi mijloace de protecţie (dezinfectant pentru suprafeţe, şerveţele şi dezinfectant pentru mâini atât pentru ei cât şi pentru pasageri, măşti de protecţie).
  • După dezinfectare, fiecare maşină de închiriat rămâne obligatoriu timp de minim 24 de ore în parcare, pentru neutralizare, înainte de a fi predată unui alt client.

SERIOZITATE. INCREDERE. RESPECT.

Despre noi

Credem ca siguranta familiei este unul dintre cele mai importante lucruri. Pentru ca pretuim fiecare moment alaturi de acestia  ne-am angajat sa oferim servicii de calitate , masini sigure si confortabile.

Oferim bucurie si preturi accesibile tuturor celor care apeleaza la serviciile noastre.

Am reusit sa ajutam peste 2.000 de clienti, care au revenit de fiecare data cand au avut ocazia cu acelas sentiment de satisfactie si fericire.

Onestitatea, seriozitatea, increderea si respectul aratate fiecarui client au facut ca firma noastra sa devina una dintre cele mai apreciate  firme de profil din regiune .

Multumirea clientilor nostri ne face sa zambim si reprezinta unul dintre cele mai mari succese ale noastre.

Intr-o lume in care lipsa de seriozitate este tot mai frecventa, Vabova Speed va garanteaza ca orice discutie cu noi pleaca  pe baza de incredere. Daca printr-o conjunctura ajungem sa nu ne respectam cuvintele si promisiunile ne asumam responsabilitatea si va oferim serviciul GRATUIT  !

Rezervati o masina din flota noastra si veti avea ocazia sa cunoasteti echipa noastra cu oameni faini, seriosi si de incredere !

Valorile VabovaSpeed

Seriozitatea, increderea si respectul aratate clientilor sunt fundamentale pentru dezvoltarea companiei noastre
Ne adaptam mereu nevoilor clientilor nostri
Facem ce este necesar pentru ca clientii nostri sa beneficieze de tot confortul necesar .
Suntem adaptabili, flexibili si incercam sa facem lucrurile mereu simple.

Peste 2000 de clienti multumiti

Galerie foto

Romanian RO English EN German DE Italian IT French FR Spanish ES
WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam cu orice informatie.
👋 Salut, cum te pot ajuta?