SERIOZITATE. INCREDERE. RESPECT.

Despre noi

Credem ca siguranta familiei este unul dintre cele mai importante lucruri. Pentru ca pretuim fiecare moment alaturi de acestia  ne-am angajat sa oferim servicii de calitate , masini sigure si confortabile.

Oferim bucurie si preturi accesibile tuturor celor care apeleaza la serviciile noastre.

Am reusit sa ajutam peste 2.000 de clienti, care au revenit de fiecare data cand au avut ocazia cu acelas sentiment de satisfactie si fericire.

Onestitatea, seriozitatea, increderea si respectul aratate fiecarui client au facut ca firma noastra sa devina una dintre cele mai apreciate  firme de profil din regiune .

Multumirea clientilor nostri ne face sa zambim si reprezinta unul dintre cele mai mari succese ale noastre.

Intr-o lume in care lipsa de seriozitate este tot mai frecventa, Vabova Speed va garanteaza ca orice discutie cu noi pleaca  pe baza de incredere. Daca printr-o conjunctura ajungem sa nu ne respectam cuvintele si promisiunile ne asumam responsabilitatea si va oferim serviciul GRATUIT  !

Rezervati o masina din flota noastra si veti avea ocazia sa cunoasteti echipa noastra cu oameni faini, seriosi si de incredere !

Valorile VabovaSpeed

Seriozitatea, increderea si respectul aratate clientilor sunt fundamentale pentru dezvoltarea companiei noastre
Ne adaptam mereu nevoilor clientilor nostri
Facem ce este necesar pentru ca clientii nostri sa beneficieze de tot confortul necesar .
Suntem adaptabili, flexibili si incercam sa facem lucrurile mereu simple.

Peste 2000 de clienti multumiti

 • 5 star review  Am închiriat o masina de la această agentie. Totul a decurs perfect. Am rămas plăcut impresionat de cum am fost tratat ca si client. Recomand !

  thumb Dănuț Iacob
  3/21/2018

  5 star review  Recomand cu incredere. Am rezervat o Toyota Yaris in perioada 25.08-17.09 pentru o prietena venita din Italia. Am avut parte de un personal amabil, iar masina a fost exceptionala!

  thumb Anamaria Mihanciu
  9/29/2016

  3 star review  Abia încerc să vă cunosc

  thumb Stoica Liciu Daniela
  11/11/2017

  5 star review  Am inchiriat o masina cat timp masina mea a fost in service in urma unui incident la care nu am fost eu vinovat, initial am vrut sa platesc dar am aflat ca nu trebuie sa platesc daca nu eu am produs incidentul, asa ca am inchiriat o masina gratis. Am ramas placut surprins de colaborare. Recomad!

  thumb Toader Catalin
  3/21/2018
 • 5 star review  Foarte seriosi și prompti, mașini în stare tehnica perfecta și foarte curate. Am închiriat o mașină pe perioada în care a mea a fost în service. Recomand!

  thumb Ionut Hadar
  12/19/2016

  5 star review  Firma serioasa masini bune

  thumb Mario Cimpoeru
  11/11/2017

  5 star review  Sotul meu a fost multumit. Serviciile au fost prompte si de buna calitate. Masina a fost fara probleme. Totul a decurs normal. Multumim mult. Recomand cu incredere

  thumb Claudia Aciubotaritei
  11/21/2017

  5 star review  Multumim mult! Masina a mers grozav. Ne-a fost de mare ajuto si GPSul. Foarte de ajutor faptul ca aveti si scaun pentru beblusi. Bogdan a fost minunat in toate conversatiile. Foarte usor si clar contractul si serviciul in general.

  thumb Bianca Shepherd Constantinescu
  6/01/2015
 • 5 star review  WOW WOW SUUUPERRR excelent

  thumb Ileana Condruz
  11/11/2017

  5 star review  yo am inchiriat o masina pe timpu vacantei si am fost foarte multumit asa ca recomand si la alte persoane sa aveti incredere va mutumesc!

  thumb Claudio Stoica
  6/14/2018