Bun regasit! Dupa ce acum o saptamana am trecut in revista cele mai importante evenimente culturale care v-ar putea convinge sa va faceti bagajele cu destinatia Cluj, iata ca azi e randul celuilalt mare oras din Transilvania sa va imbie sa ii faceti o vizita.

Asadar, in luna lui Martisor ar fi bine sa faceti cel putin un popas in Sibiu daca nu vreti sa ratati:

06.03 – CAMINO REAL de Tennessee Williams

Teatrul Radu Stanca va asteapta cu montarea unei piese de exceptie, vineri de la orele 19:00.

08.03 – Bikini Race 2020

Sub acest nume promitator se va desfasura un eveniment deosebit de interesant, mai ales pentru publicul masculin. De la ora 12:00, pe Arena Platos din Paltinis va avea loc un concurs de ski si snowboarding dedicat exclusiv participantelor de sex feminin in tinute de plaja. Jurizarea se va face pe baza fotografiilor de la fiecare proba a concursului.

12.03 – Florin Piersic Pur și simplu

Marele actor va asteapta la Teatrul Ion Besoiu de la ora 19:00 unde va depana amintiri, va canta si va va face sa radeti.

15.03 – Concert în 2: Ada Milea și Bobo Burlăcianu în Chimniță

De la ora 20:00, Chimnița Filarmonicii din sala Thalia este rezervata pentru muzica si teatru deopotriva. Plus un bar special amenajat incepand cu ora 19:00.

16.03 – Spectacolul „Podu’”

Horatiu Malaele, George Ivascu si Meda Victor sunt 3 nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare si care duc in spate intreg spectacolul de la Centrul Cultural Ion Besoiu. Sunteti asteptati de la ora 20 pentru o piesa de teatru care se vrea a fi o comedie spumoasa, dar care in final va va convinge inca o data ca viata merita traita.

21.03 – Concert 5GANG

Rasfatatii internetului ies din lumea online pentru o seara de neuitat la Sala Transilvania, incepand cu ora 17. Copiii sub 12 ani trebuie sa vina insotiti de un adult.

25.03 – ATELIER DE CREAȚIE ÎN LIMBA GERMANĂ – „Coronițe de primăvarăʺ (Frühlingskränze)

Sala Studio de la Teatrul Gong este deschisa special pentru un atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 si 10 ani, de la ora 17.

31.03 – Moroi

„Moroi” este un spectacol eveniment, in regia lui Alexandru Dabija, cu texte de Catalin Stefanescu si Ada Milea, aceasta din urma semnand si cantecele. Piesa va incepe de la ora 19, la Teatrul National Radu Stanca si nu este recomandata copiilor sub 14 ani.

Daca macar unul dintre toate acestea v-a convins ca merita sa vizitati Sibiul in perioada urmatoare, nu uitati ca mai aveti inca un motiv in plus: va puteti lasa masina personala acasa.

Si asta nu doar pentru ca e mai comod, mai ieftin sau mai rapid sa apelati la mijloacele de transport in comun, ci si pentru ca, odata ajunsi aici, problema deplasarii este ca si rezolvata.

Puteti alege cea mai buna oferta de inchiriere masini de la oricare din firmele care va stau la dispozitie pe piata locala. Asadar, nu uitati: daca e martie, e Sibiu!

Translate »
WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam cu orice informatie.
👋 Salut, cum te pot ajuta?