Asiguratorii profită din plin de neștiința șoferilor ! Informează-te și pune STOP abuzurilor făcute de aceștia !

Dacă ai avut un accident și nu a fost vina ta  trebuie să știi că inspectorul de daună al asiguratorului este OBLIGAT  să vină la locul indicat de tine pentru a efectua inspecția , chiar și pentru o AVARIE  MINORĂ ! Asiguratorii sunt obligați să constate dauna, la locul indicat de tine,  în maxim 5 zile lucrătoare de la notificarea daunei .

Unul dintre marile abuzuri făcute de asiguratori sunt recomandările făcute celor păgubiți . Ca păgubit îți poți repara mașina la ORICE SERVICE AUTORIZAT RAR ! Asiguratorul este OBLIGAT să achite costul reparației chiar dacă nu are contract direct cu unitatea service unde vă reparați mașina !

DREPTUL TĂU LA O MAȘINĂ ÎNCHIRIATĂ !

Păgubiții RCA care iși repara mașinile (in baza unei polițe RCA)  au dreptul sa își închirieze un autovehicul din aceeași clasă sau clasa inferioară celui avariat, iar asiguratorul RCA ESTE OBLIGAT să achite costul închirierii acelui autovehicul pentru perioada reparațiilor sau pe toata perioada în care asiguratorul RCA intenționează să efectueze cercetări privind suspiciunea de fraudă, cercetări ce pot dura 90 de zile.

Dacă vrei să ai o reparație de calitate ar trebui să ai in vedere urmatoarele:

1.SUNĂ imediat după accident la 0748833266 si iti trimitem un consultant la fața locului pentru a intocmi toate documentele corect !

2.Să îți alegi singur service-ul unde iți vei repara mașina

3.Să știi că service-urile partenere ale asiguratorilor sunt obligate prin contract să accepte piesele puse la dispoziție de furnizorii agreați de asiguratori, iar principiul după care funcționează sistemul este prețul cel mai mic , nu calitatea pieselor !

4.Sa știi că service-urile partenere ale asiguratorilor sunt  CONSTRÂNSE SĂ NU OFERE serviciul de închirieri auto , dar dumneavoastră puteți să apelați la o firmă specializată pentru a va închiria mașina , chiar dacă decideți să vă reparați mașina intr-un astfel  de service !

ASIGURATORUL creează ABUZ părții păgubite prin doua metode:

– Prin inspectorii de daună care sunt obligați să reducă costurile reparațiilor pe cât de mult posibil și care manipulează păgubiții să renunțe la drepturile legale pe care le au , cum ar fi închirierea unei mașini sau sa renunțe la calitatea reparațiilor , prin repararea mașinii intr-un service partener asiguratorului .

– Prin unitățile service partenere care sunt obligate prin contract să acorde discounturi de pana la 70% la piese, situație care face imposibilă repararea mașinii avariate cu piese noi și de calitate.

Translate »
WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam cu orice informatie.
👋 Salut, cum te pot ajuta?