Măsuri de prevenire împotriva COVID-19 ↓

Deoarece prevenirea este cea mai bună şi cea mai eficientă metodă de combatere a răspândirii virusului COVID-19 în acest moment, vă aducem la cunoştinţă măsurile luate:

  • După fiecare preluare maşinile sunt dezinfectate. Toate elementele primind o atenţie sporită: mânerele, volanul, bordul, schimbătorului de viteze, portbagajul , cheia maşinii, precum şi documentele auto, sunt dezinfectate şi neutralizate înainte de a ajunge la următorul client.
  • Şoferii noştri au primit numeroase informări precum şi mijloace de protecţie (dezinfectant pentru suprafeţe, şerveţele şi dezinfectant pentru mâini atât pentru ei cât şi pentru pasageri, măşti de protecţie).
  • După dezinfectare, fiecare maşină de închiriat rămâne obligatoriu timp de minim 24 de ore în parcare, pentru neutralizare, înainte de a fi predată unui alt client.

Închirieri auto fără garanție!

Oriunde în România! Fără Limită de Km!

Pick-Up
Information
Reservation
datepicker
Return
Information
Reservation
datepicker
Opel Corsa
From
€14
day
Dacia Sandero
From
€16
day
Dacia Logan
From
€21
day
Seat Seat Ibiza
From
€26
day
Volkswagen Polo
From
€34
day
Volkswagen Jetta
From
€39
day
Dacia Duster
From
€43
day

Măsuri de prevenire împotriva COVID-19

Deoarece prevenirea este cea mai buna si cea mai eficienta metoda de combatere a raspandirii virusului COVID-19 in acest moment, va aducem la cunostinta masurile luate:

  • Dupa fiecare preluare masinile sunt dezinfectate. Toate elementele primind o atentie sporita: manerele, volanul, bordul, schimbatorului de viteze, portbagajul , cheia masinii, precum si documentele auto, sunt dezinfectate si neutralizate inainte de a ajunge la urmatorul client.
  • Soferii nostri au primit numeroase informari precum si mijloace de protectie (dezinfectant pentru suprafete, servetele si dezinfectant pentru maini atat pentru ei cat si pentru pasageri, masti de protectie).
  • Dupa dezinfectare, fiecare masina de inchiriat ramane obligatoriu timp de minim 24 de ore in parcare, pentru neutralizare, inainte de a fi predata unui alt client.