Daca doresti sa apelezi la o firma de inchirieri auto in Sibiu in perioada urmatoare, afla din articolul asta tot ce trebuie sa stii pentru a inchiria o masina in siguranta si fara plati ascunse.

Este perioada concediilor si multa lume se intoarce acasa din strainatate, pentru a petrece alaturi de parinti sau prieteni cateva zile minunate in Romania.  Pe Aeroportul International din Sibiu ajung avioane din  Anglia, Franta, Belgia, Germania, Italia sau Spania, tari unde sunt comunitati importante de romani.

Cu o flota impresionanta de masini auto, Vabova Speed pune la dispozitia clientilor ajunsi in Sibiu servicii complete de inchirieri auto. Seriozitate, incredere si respect sunt calitatile care definesc aceasta firma.

Inchirieri auto in sibiu – Servicii oferite

  • Rezervari disponibile 24 din 7

Puteti rezerva o masina la orice ora din zi si noapte prin urmatoarele metode: online, WhatsApp sau telefonic.  Atunci cand completati formularul online, va rugam sa alegeti masina care vi se potriveste stilului dumneavoastra de condus si sa precizati data cand doriti, respectiv predati masina.  Un alt aspect foarte important este  scaunul de copil .  Nu uitati ca daca veniti in concediu insotiti de copii, aveti nevoie de cel putin un scaun de copil.

Indiferent de modalitatea aleasa, veti fi contactat de un consultant Vabova Speed pentru a confirma rezervarea. In cazul in care ati facut rezervarea si nu va contactat nimeni in 24 de ore, recomandarea noastra este sa apelati telefonic compania de inchirieri auto.  In felul acesta evitati orice neplaceri cauzate de o pierdere a rezervarii.

  • Puteti solicita o masina in orice locatie din Sibiu

Ati ajuns pe aeroportul din Sibiu si doriti sa va astepte masina in parcare sau v-ati cazat si cand coborati vreti sa aveti masina parcata in fata hotelului ? La Vabova Speed predarea si ridicarea masinii se face in orice locatie din oras.

  • Predarea masinii se face la cheie

Inainte de a preda masina, ea este riguros verificata de mecanici profesionisti, pentru a evita orice fel de problema .  De asemenea , fiecare masina este curata exemplar si i se face plinul de combustibil. Nu trebuie sa va faceti griji de nicio taxa: asigurarea auto obligatorie, CASCO si rovineta sunt platite si valabile pe toata durata perioadei de inchiriere.

  • Fara taxe si comisioane ascunse

Plata fiecarei masini  inchiriate se face in momentul in care preluati masina. De asemenea, se va percepe o mica garantie de numai 100 de euro, care se va restitui inapoi clientului in ziua ridicarii masinii, daca s-a respectat contractul de inchiriere.

  • Promotii si reduceri pentru clientii noi si vechi

Pentru a avea o experienta cat mai placuta in scurta lor vacanta din Romania, va oferim destul de des promotii. Le puteti afla vizitandu-ne siteul sau intrand in legatura directa cu unul din consultantii nostri la telefon sau prin whatsapp.

La clientii vechi oferim intotdeauna reduceri de pret. Lor trebuie sa le multumim in special pentru increderea acordata.

Alege o masina si vacanta ta poate incepe.

Translate »
WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam cu orice informatie.
👋 Salut, cum te pot ajuta?