Măsuri de prevenire împotriva COVID-19 ↓

Deoarece prevenirea este cea mai bună şi cea mai eficientă metodă de combatere a răspândirii virusului COVID-19 în acest moment, vă aducem la cunoştinţă măsurile luate:

 • După fiecare preluare maşinile sunt dezinfectate. Toate elementele primind o atenţie sporită: mânerele, volanul, bordul, schimbătorului de viteze, portbagajul , cheia maşinii, precum şi documentele auto, sunt dezinfectate şi neutralizate înainte de a ajunge la următorul client.
 • Şoferii noştri au primit numeroase informări precum şi mijloace de protecţie (dezinfectant pentru suprafeţe, şerveţele şi dezinfectant pentru mâini atât pentru ei cât şi pentru pasageri, măşti de protecţie).
 • După dezinfectare, fiecare maşină de închiriat rămâne obligatoriu timp de minim 24 de ore în parcare, pentru neutralizare, înainte de a fi predată unui alt client.

Inchirieri auto Sibiu Aeroport

Inchiriaza o masina din aeroport

Inchirieri auto pe Aeroportul International Sibiu

Aeroportul International Sibiu este situat la 5 km de centrul Sibiului, locul cu principalele atractii turistice.  In medie, ajungeti cam in 15 minute de la aeroport pana in centrul istoric, folosind un mijloc de transport : autobuz, taxi sau o masina inchiriata.

Dacă aveți nevoie de o masina pe Aeroportul International Sibiu aveți încredere în noi. 

Inchirieri auto Sibiu Aeroport. Servicii oferite:

  • Program 24/7
  • Asistenta rutiera gratuita
  • Cea mai mica garantie, doar 100€
  • Predarea si preluarea gratuita, indiferent de ora
  • Toate taxele incluse in pret
  • Fara comisioane si taxe ascunse

Rezervati mașina dorită în avans pentru a vă începe vacanta mai repede. Aveți posibilitatea să rezervați orice masina în doar 60 de secunde și primiți cea mai bună oferta de pret.

Sunteti o familie mare? Luați în considerare sa inchirati un SUV spatios sau un sedan mare cu spațiu suplimentar in portbagaj. Veți avea mai mult loc pentru bagaje și suveniruri.

Daca aveti o rezervare in avans , atunci cand avionul aterizeaza pe Aeroportul International Sibiu, masina inchiriata de dumneavoastra va asteapta si vacanta poate incepe.

Indiferent de ce aveti nevoie, o masina mica ideala pentru oras sau un SUV perfect pentru aventuri , Vabova Speed va ofera cea mai buna oferta de pe piata !

Alege o masina si vacanta ta poate incepe

[et_pb_shop columns_number=”3″ orderby=”menu_order” _builder_version=”3.29.3″ hover_enabled=”0″ _i=”1″ _address=”2.0.0.1″][/et_pb_shop]

Inchiriaza rapid prin telefon sau WhatsApp o masina0748833266