Măsuri de prevenire împotriva COVID-19 ↓

Deoarece prevenirea este cea mai bună şi cea mai eficientă metodă de combatere a răspândirii virusului COVID-19 în acest moment, vă aducem la cunoştinţă măsurile luate:

  • După fiecare preluare maşinile sunt dezinfectate. Toate elementele primind o atenţie sporită: mânerele, volanul, bordul, schimbătorului de viteze, portbagajul , cheia maşinii, precum şi documentele auto, sunt dezinfectate şi neutralizate înainte de a ajunge la următorul client.
  • Şoferii noştri au primit numeroase informări precum şi mijloace de protecţie (dezinfectant pentru suprafeţe, şerveţele şi dezinfectant pentru mâini atât pentru ei cât şi pentru pasageri, măşti de protecţie).
  • După dezinfectare, fiecare maşină de închiriat rămâne obligatoriu timp de minim 24 de ore în parcare, pentru neutralizare, înainte de a fi predată unui alt client.

INFORMAREA CLIENTILOR  PRIVIND PRELUCRAREA  DATELOR        CU CARACTER PERSONAL CONFORM REGULAMENTULUI 679/2016

 

Societatea   VABOVA SPEED SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Sibiu, Str.Steflesti, nr.5,  ap.16,  inregistrata la Reg.Com.  cu  nr. J32/1033/2015, CUI  35166430, cont nr.RO69INGB0000999905416440, deschis la ING BANK, sucursala Sibiu, in calitate de Locator, reprezentata legal de Serban Vasile – Administrator,  in calitate de administrator  , colecteaza si proceseaza datele personale, ale clientilor sai  ,in conformitate cu Regulamentul  679/2016.     Confidentialitatea datelor cu caracter personal ale clientilor SC VABOVA SPEED SRL in calitate de operator de date , este una dintre preocuparile principale ale societatii .Prin urmare operatorul urmareste in permanenta asigurarea prelucrarii datelor cu caracter personal in stricta conformitate cu principiile privind protectia datelor . Prezenta politica de confidentialitate vizeaza datele cu caracter personal ale clientilor. Operatorul , colecteaza si proceseaza datele personale, in conformitate cu Regulamentul 679/2016, în scop contractual și legal. Temeiul prelucrării este constituit din legislatia referitoare la intocmirea contractului de inchiriere auto .

Datele cu caracter personal colectate si prelucrate: 

-Numele si prenumele , domiciliul,locul nasterii,data nasterii, semnatura ,CNP,  BI/CI ,permis auto

Destinatarii catre care se pot divulga datele personale colectate:

– Societataile de asigurare ,Service-ul auto,politie locala,politie,serviciul contabilitate

Pastrarea datelor personale:

  • Datele cu caracter personal sunt stocate in vederea prelucrarii lor pe durata necesara atingerii scopurilor de prelucrare mai sus si ulterior potrivit cerintelor din politicile noastre interne si in conformitate cu cerintele
  • Datele cu caracter personal care sunt inscrise actele necesare intocmirii,contractului de inchiriere intocmite intre client si societatea noastra pentru inchirierea unui autoturism , facturare- se arhiveaza si se pastreaza 10 ani conform legislatiei in

Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Va informam ca aveti dreptul de a solicita SC VABOVA SPEED SRL , în ceea ce priveste datele cu caracter personal, urmatoarele :accesul la acestea, rectificarea sau stergerea acestora, restrictionarea prelucrarii dreptul de a se opune prelucrarii,dreptul la portabilitatea datelor,dreptul de a fi uitat, in sensul adresarii unei solicitari pentru stergerea evidentelor datelor personale din mediul on-line(daca este cazul,dreptul de a fi notificat in caz de incalcari privind securitatea datelor.