Măsuri de prevenire împotriva COVID-19 ↓

Deoarece prevenirea este cea mai bună şi cea mai eficientă metodă de combatere a răspândirii virusului COVID-19 în acest moment, vă aducem la cunoştinţă măsurile luate:

  • După fiecare preluare maşinile sunt dezinfectate. Toate elementele primind o atenţie sporită: mânerele, volanul, bordul, schimbătorului de viteze, portbagajul , cheia maşinii, precum şi documentele auto, sunt dezinfectate şi neutralizate înainte de a ajunge la următorul client.
  • Şoferii noştri au primit numeroase informări precum şi mijloace de protecţie (dezinfectant pentru suprafeţe, şerveţele şi dezinfectant pentru mâini atât pentru ei cât şi pentru pasageri, măşti de protecţie).
  • După dezinfectare, fiecare maşină de închiriat rămâne obligatoriu timp de minim 24 de ore în parcare, pentru neutralizare, înainte de a fi predată unui alt client.

Ai aterizat pe Aeroportul International Sibiu si ai nevoie de o masina pentru a te deplasa mai departe? Citeste in continuare ca sa afli ce acte iti trebuie pentru a inchiria o masina in Sibiu.

Rent a car Sibiu

Sibiul este resedinta judetului cu acelasi nume si reprezinta unul dintre cele mai importante si infloritoare orase din zona Transilvaniei. Apogeul din istoria contemporana a Sibiului l-a reprezentat anul 2007, cand a fost numit Capitala Culturala Europeana impreuna cu Luxemburg.

Sunt foarte multe obiective si locuri de vizitat in judetul Sibiu,pe care le puteti atinge rapid si in siguranta cu o masina inchiriata. La 37 km distanta de centrul Sibiului se afla statiunea de iarna Paltinis, iar la 75 km lacul Balea .

Orasul este legat de Ramnicu Valcea, prin drumul national DN7,cunoscut si ca Valea Oltului, un drum periculos dar in acelasi timp foarte frumos. Cu o masina inchiriata din Sibiu ajungeti intr-o 1h si 30 minute in Ramnicu Valcea, iar de acolo aveti drum spre Pitesti, Bucuresti, Olanesti, Calimanesti, Dragasani, Horezu.

Rent a car Sibiu – acte necesare

Dar inainte de a inchiria o masina, trebuie sa prezentati obligatoriu urmatoarele acte :

  • permisul de conducere, care trebuie sa fie valabil pe toata perioada de inchiriere
  • pasaportul sau buletinul

Dupa verificarea actelor, veti primi contractul in doua exemplare, care trebuie semnat. Este recomandat sa cititi atent acel contract inainte de a-l semna.

Semnarea contractului inseamna trecerea la etapa urmatoare : plata si predarea autoturismului. Toate masinile din flota Vabova Speed au incluse in pret RCA, CASCO si rovineta valabile pe intreaga perioada de inchiriere.

De asemenea masinile trebuie sa arate impecabil si sa aiba rezervorul plin. La cerere puteti solicita cel putin un scaun de copil in interiorul masinii , iar daca nu ati mai fost prin Sibiu, va recomandam sa folositi GPS-ul.

Rezervarile pentru o masina de inchiriat se pot face atat online cat si la telefon. Sibiul este un oras turistic, asa ca este indicat sa plasati o rezervare cu cel putin o luna calendaristica in avans,mai ales in sezonul turistic, pentru a fi sigur ca masina dorita este disponibila in perioda vacantei dumneavoastra.

Astfel, atunci cand aterizati pe Aeroportul International din Sibiu, masina inchiriata va asteapta pregatita de drum si vacanta poate incepe.

Pentru orice alte informatii, nu ezitati sa ne contactati.

Romanian RO English EN German DE Italian IT French FR Spanish ES
WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam cu orice informatie.
👋 Salut, cum te pot ajuta?