Măsuri de prevenire împotriva COVID-19 ↓

Deoarece prevenirea este cea mai bună şi cea mai eficientă metodă de combatere a răspândirii virusului COVID-19 în acest moment, vă aducem la cunoştinţă măsurile luate:

 • După fiecare preluare maşinile sunt dezinfectate. Toate elementele primind o atenţie sporită: mânerele, volanul, bordul, schimbătorului de viteze, portbagajul , cheia maşinii, precum şi documentele auto, sunt dezinfectate şi neutralizate înainte de a ajunge la următorul client.
 • Şoferii noştri au primit numeroase informări precum şi mijloace de protecţie (dezinfectant pentru suprafeţe, şerveţele şi dezinfectant pentru mâini atât pentru ei cât şi pentru pasageri, măşti de protecţie).
 • După dezinfectare, fiecare maşină de închiriat rămâne obligatoriu timp de minim 24 de ore în parcare, pentru neutralizare, înainte de a fi predată unui alt client.

Termeni si conditii

Te rugăm să acorzi puțină atenție acestor termeni și condiții, întrucât serviciile site-ului vabovaspeed.ro pot fi oferite doar persoanelor care sunt de acord cu termenii și condițiile expuse în continuare.

Detalii de identificare

SC Vabova Speed SRL
CUI 35166430
J32/1033/2015
Adresa: Str. ŞTEFLEŞTI 5, Sc.B, Et.2, Ap.16, Sibiu 550309
Telefon: 0748 833 266
Email: office@vabovaspeed.ro

Vabova Speed SRL – este persoana juridică de nationalitate romana, avand sediul social pe Str. ŞTEFLEŞTI 5, Sc.B, Et.2, Ap.16, Sibiu 550309, având număr de ordine in Registrul Comerțului J32/1033/2015 , cod unic de înregistrare fiscală 35166430

 • Pentru a închiria o mașină de la Vabova Speed vârsta minimă este de 21 de ani.
 • De asemenea este obligatoriu ca permisul să aibă o vechime minimă de 12 luni de la data obţinerii categoriei B.
 • Pe toata durata contractului Vabova Speed isi pastreaza dreptul de proprietate deplina asupra autovehiculului inchiriat.
 • Vabova Speed nu răspunde de bunurile uitate sau pierdute din autoturism pe durata închirierii. Orice reclamație ulterioară restituirii autoturismului  nu va fi luată în considerare.
 • Responsabilitatea încălcării legilor de circulație revine în exclusivitate conducătorului auto care a încălcat cu sau fără bună știință norma respectivă, acesta suportând cuantumul amenzii și punctele de amenda corespunzătoare.
 • Clientul are obligația să anunțe cu cel puțin 24 ore înainte, în scris (inclusiv fax, email, mesaj WhatsApp) orice întârziere a predării autovehiculului.
  Prelungirea perioadei de închiriere se va efectua numai după plata in avans a contravalorii serviciilor de închiriere pentru perioada de prelungire si cu acordul Vabova Speed .
 • Autovehiculul închiriat se va folosi exclusiv pe teritoriul României

Plata garanției :

Plata garanției se face în lei (la cursul BNR din ziua plății) sau EURO.
Garanția va fi utilizată pentru penalizare, în cazuri de distrugeri intenționate constatate, la predarea mașinii închiriate, în interiorul sau exteriorul autoturismului, pierderi ale documentelor sau cheilor autoturismului, furt al părților autoturismului etc.

Garanția achitată la încheierea contractului de închiriere auto va fi returnată la recuperarea autoturismului în bună stare de funcționare și de caroserie, cu toate documentele, accesoriile și echipamentele cu care a fost predat clientului.

Acesta este obligat să restituie autoturismul la data și locația prevăzută în contractul de închiriere, cu rezervorul plin.
Clientul trebuie să folosească pentru alimentarea autoturismului numai combustibil achiziționat din stațiile de carburanți autorizate.

Site – domeniul www.vabovaspeed.ro cu subdomeniile,aplicațiile, secțiunile și moderatorii acestuia.

Termeni și condiții = prezentul contract de utilizare

Cumpărător = Utilizatorul site-ului vabovaspeed.ro care rezerva unul sau mai multe vehicule

Prin trimiterea unei rezervări , Cumparatorul consimte ca Vabova Speed poate sa îl contacteze, prin orice mijloc disponibil în orice situație în care este necesară contactarea Cumpăratorului.

Prin continuarea navigării pe site-ul ww.vabovaspeed.ro sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate.
Informațiile conținute în acest site reprezintă proprietatea VABOVA SPEED SRL, care poate modifica în orice moment conținutul site-ului fără nicio informare în prealabil.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele informații greșite, eronate sau alterate și nu suntem responsabili pentru daunele directe sau indirecte suportate ca urmare a folosirii datelor din acest site.

Pentru orice întrebare, vă rugăm să ne contactați la telefon +(4) 0748833266
Vabova Speed deține drepturile legale în ceea ce privește grafica, modul de prezentare, dar și conținutul site-ului. Acestea sunt protejate de legislația drepturilor de autor în vigoare. Nu este permisă copierea, modificarea, transmiterea, publicarea, sub orice formă a conținutului și a graficii site-ului decât cu permisiunea scrisă din partea Vabova Speed .

Accesul la serviciile oferite de acest site poate fi întrerupt sau limitat în condițiile nerespectării celor de mai sus în caz de fraudă sau orice altă situație care aduce daune VABOVA SPEED SRL

VABOVA SPEED SRL operatorul platformei www.vabovaspeed.ro nu este responsabil pentru eventualele probleme de ordin tehnic sau de forță majoră care pot apărea în momentul utilizarii website-ului. Forța majoră este evenimentul imprevizibil care nu poate fi evitat.

Utilizarea și accesul acestui site și a informațiilor conținute reprezintă automat acceptul tuturor termenilor și condițiilor prezentate mai sus.

Pagina Termeni și condiții este disponibilă permanent și poate fi consultată oricând.

Politica de Retur

Returnarea produselor: 14 de zile drept de retur

Vabova Speed SRL respecta prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta. Ordonanta confera cumparatorului dreptul ca in termen de 14 zile lucratoare de la primirea tuturor produselor cumparate sa le poata returna fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de agentul livrator in perioada efectuarii expeditiei, in ambalajul original si doar daca acestea nu au suferit deteriorari.

Obligatoriu produsele vor fi returnate asa cum au fost primite, fara a avea ambalajul sau produsul deteriorat. Toate produsele returnate vor fi ambalate corespunzator pentru a fi protejate la transport si livrate in conditii optime.

Contravaloarea produselor va fi platita in termen de 7 zile de la primirea produselor de catre Vabova Speed SRL si confirmarea conformitatii lor, prin virament bancar in contul inscris in documentul de retur (document semnat de cumparator si transmis electronic sau impreuna cu produsele in colet).

Vabova Speed SRL  are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile clientului au fost cu rea-vointa sa solicite acestuia daune interese, in conditiile legislatiei in vigoare. De asemenea, Vabova Speed SRL isi rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Adresa de returnare a produselor este: Str.ŞTEFLEŞTI 5, Sc.B, Et.2, Ap.16 Sibiu 550309

Aveți mai multe întrebări? Trimitere solicitare