Luna martie si frumosul oras Cluj-Napoca. O combinatie de splendoare si bun gust pentru toti cei care isi doresc sa petreaca inceputul unei primaveri in poate cel mai frumos oras al Romaniei.

Daca insa nu va numarati printre cei care s-au hotarat deja sa ajunga in martie in capitala Ardealului, iata mai jos cele mai importante 10 evenimente care se vor desfasura aici in aceasta perioada si care sigur va vor schimba planurile:

01 – 09 martie: „Cea mai mare colectie de martisoare” in Turnul Croitorilor Centru de Cultură Urbană Cluj

Este vorba despre o expozitie in care mai mult de 90% dintre martisoare sunt confectionate inainte de 1990. Acestea vor putea fi admirate in ordine tematica, pe 54 de rame.

02 martie: „Jocul de-a emotiile” la Centrul de voluntariat din strada Sculptor Fulicea Virgil, ora 17:30

Un atelier cu jocuri menite să capteze interesul tuturor celor dornici să exerseze diferite modalități pentru a atinge fericirea interioara.

06 martie: Intalnirea de board games FBG.ro la Guild Hall, strada Samuil Micu, nr. 4

Incepand cu orele 17:30 pasionatii vor avea parte de o noua intalnire marca forumboardgames.ro

09 – 14 martie: Turneul de Baschet Masculin și Feminin MSST Fest 2020

Amatorii de baschet profesionist sunt asteptati in Parcul Sportiv Universitar ”Iuliu Hațieganu”, iar mai apoi si pe BT ARENA pentru finalele din 13 si 14 martie

12 martie: Bosquito at Form Space

De la ora 20, in Form Space, sunt asteptati toti fanii formatiei care a lansat mai multe hituri la inceputul anilor 2000.

15 martie: Gasca Zurli – „Te iubesc, mami!”

De la ora 16.00, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca, toți copiii sunt invitati sa le faca cea mai frumoasa declaratie de dragoste celor care le-au dat viata.

17 – 18 martie: Targul de cariere

Va fi cel mai mare eveniment de recrutare din Transilvania si se va ridica cu siguranta la inaltimea asteptarilor tuturor celor care vor lua parte la el. Accesul la acest targ se face doar cu aplicația eJobs descarcata pe gadgetul propriu sau cu CV-ul propriu de pe ejobs.ro.

20 martie: BUG Mafia – „8 Zile din 7” Tour

Veteranii hip hop-ului romanesc isi dau intalnire cu fanii in Form Space, unde, de la ora 21, au ales Clujul pentru a da startul unui nou turneu national.

22 martie: „Intre Chin si Amin” la cinema Victoria

Filmul emotionant al lui Toma Enache va fi proiectat la cererea publicului incepand cu ora 19:00.

25 martie: College Party la Euphoria Music Hall

O noapte intreaga, intre 23:00 si 05:30, toti studentii sunt asteptati sa-si faca de cap.

30 martie: Sa descoperim opera si tainele ei!

Opera Nationala Romana din Cluj-Napoca isi deschide portile pentru copiii de peste 5 ani, astfel incat cei mici si cei mari sa vada tot ce se afla in culisele unui spectacol de opera. Este vorba despre un tur de aproximativ 45 de minute pe care oricine il poate face incepand cu ora 10:00.

Iar daca nu aveti cu ce sa va deplasati pe parcursul sederii in Cluj, nu va faceti griji. Puteti apela oricand la serviciile unei firme de rent-a-car, pentru a va bucura de oricare din aceste evenimente.

Translate »
WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam cu orice informatie.
👋 Salut, cum te pot ajuta?