Mulţi dintre romani sunt interesaţi mai mult de opţiunile unei maşini decat de kilometrajul acesteia. Un studiu din piaţa auto arată că aproximativ 70% dintre maşinile secand-hand care se vand,  au kilometrajul dat înapoi.

Scaunele încălzite, navigaţia , sistemul audio şi  trapa sunt lucruri pe care oamenii pun preţ mai mare decat pe vechimea şi kilometrajul autoturismului.

Cei care activează în domeniul vanzărilor de maşini secand hand se împart în oameni cinstiţi şi şmecheri. Mulţi dintre aceştia trăiesc exclusiv din vanzarea maşinilor, aşa că pentru un profit cat mai mare sunt capabili să uite de orice înseamna sinceritate, omenie si bun simţ.

AI AVUT ACCIDENT SI NU A FOST VINA TA ?

Păgubiții RCA care iși repara mașinile (in baza unei polițe RCA)  au dreptul sa își închirieze un autovehicul din aceeași clasă sau clasa inferioară celui avariat, iar asiguratorul RCA ESTE OBLIGAT să achite costul închirierii acelui autovehicul pentru perioada reparațiilor sau pe toata perioada în care asiguratorul RCA intenționează să efectueze cercetări privind suspiciunea de fraudă, cercetări ce pot dura 90 de zile.

Top replici samsari

Top replici de samsari:

1.Romanii au o părere foarte bună despre nemţi , îi percep ca fiind doar oameni bogaţi şi grijulii.

Samsarii speculează asta, iar una dintre poveştile lor de succes este: Maşina am cumpărat-o de la o doctoriţă/avocată care nu mergea foarte mult cu maşina , iar în marea majoritate a timpului stătea în garaj.

2.Vedeta Germaniei este „bunica” .

Povestea bunicuţei vinde foarte bine: Maşina am cumpărat-o de la o bătranică . Mergea o dată pe săptămană la Aldi , în rest maşina stătea în garaj .Şi cu toate că toate lumea ştie povestea bunicuţei, aceasta are în continuare un succes răsunator, deoarece romanului îi place să fie minţit .

3.Maşina este „full option, fără piele” .

„Trebuie să vezi cat este de dotată. Maşina are tot ce s-a pus pe modelul ăsta în afara de piele. Hotarăşte-te repede , deoarece mă sună o gramadă de lume pentru ea . Azi urmează să mai vină 2 persoane să o vadă, iar maine au spus alţii că vor să vină, deci trebuie să te hotarăsti repede să le zic la oameni ce să facă.” Povestea cu „full fără piele” este ca în şcoala generală cand primeai un -10 , care practic era tot un zece şi mulţi dintre oameni cad în capcană. Majoritatea maşinilor de pe site-urile din domeniu sunt „ în stare impecabilă, foarte bună sau extraordinară”

Scurt dicţionar samsar – cumpărător

*Accept orice test – am un mecanic foarte bun , o putem pune pe elevator să o vedeţi şi să îsi dea şi el o părere, e şi aici aproape

*Nu consumă ulei  – Am rezolvat problema asta , un aditiv face minuni

*Merita vazută – Hai să o vezi , ajuns aici te conving eu

* Recent adusă , nerulată în Romania – Stai liniştit, kilometri au fost daţi înapoi deja de pe drum

* Service doar în reprezentanţă – În primii doi, trei ani . Restul foilor din cartea service au fost completate ulterior direct in Romania .

Deschideţi bine ochii , nu vă lăsaţi influenţaţi de cuvintele frumoase şi tehnica lor psihologică . Aveţi răbdare, căutaţi o maşină bună , verificaţi-o într-un service specializat şi cu personal profesionist.

Puneţi mai mult accent pe kilometraj şi uzura motorului pentru a nu ajunge în situaţia în care să investiţi mai mulţi bani în reparaţii decat valoarea maşinii . Nu vă lăsaţi duşi în capcana preţurilor mici .

Ţineţi cont că o maşina bună cu kilometraj mic este scumpă şi în Germania.

Șoselele sunt periculoase ! Conduceți prudent și nu uitați că nu merită să ne grăbim …într-un final tot acolo ajungem. Drumuri bune !

Translate »
WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam cu orice informatie.
👋 Salut, cum te pot ajuta?