Salonul Auto de la Geneva 2019 este unul dintre cele mai importante evenimente anuale din domeniu. Ediția de anul acesta va începe curând, pe 7 martie 2019, desfășurându-se la centrul expozițional Palexpo.

Până în prezent s-au înscris 26 de expozanți, un număr în creștere față de 2018, conform spuselor lui Andre Hefti, managerul general al salonului. De asemenea, anul acesta târgul va beneficia și de un concept nou de design.

Trebuie menționat și faptul că Salonul Auto de la Geneva este singurul salon internațional recunoscut de Organizația Internațională a Producătorilor de Autovehicule.

Să vedem împreună o parte dintre noutățile Salonului Auto de la Geneva 2019.

Renault va prezenta noul model Clio

Lansat în anul 1990, Clio a devenit cel mai vândut model la nivel mondial al Grupului Renault. În prezent, s-a ajuns la a cincea generație. Noul Clio beneficiază de o gama completă de motorizări pe benzină și diesel, pentru a răspunde normelor în vigoare cu privire la nivelurile de consum și emisii și a se situa în top.

O motorizare hibridă E-TECH va fi propusă din 2020. La interior, acesta vine cu „Smart Cockpit”, ecranul multimedia de 9,3 inch, fiind cel mai mare ecran existent până în prezent pe un model Renaul.

Acest ecran dispune de un sistem conectat Easy Link, cuprinzând toate funcțiile multimedia, navigație și infotainment. Ecranul digital înlocuiește afișaul analogic tradițional. Versiunea upgrade de 10 inchi va include și sistemul de navigație GPS.

Mitsubishi are trei premiere

La Salonul Auto de la Geneva 2019, Mitsubishi va veni cu trei noutăți: SUV-ul compact ASX model 2020, noul Engelberg Tourer și noul Mitsubishi L200.

Design-ul exterior al ASX a fost revizuit conform filosofiei de design „robust și ingenios”, acesta fiind un SUV compact, proiectat pentru mediul urban dar care devine un prieten de nădejde în cazul aventurilor pe orice tip de teren. Sunt disponibile versiuni cu tracțiune pe două sau patru roți.

Mitsubitshi Engelberg Tourer Salonul Auto de la Geneva 2019

Smartphone-link Display Audio a fost îmbunătățit și oferă acum o dimensiune a afișajului de opt inch. În ceea ce privește modelele de top, acestea vin echipate cu un sistem de navigație TomTom.

Noul Engelberg Tourer este un plug-in hybrid EV, cu motor dublu, Oferă posbilitatea conducătorului auto să conducă în siguranță pe orice tip de drum și în orice anotimp.

Cabina interioară este spațioasă, permițând trei rânduri de scane. Modelul hybrid are un motor ce acționează ca un generator de înaltă putere lucru ce ajută la obținerea unui raport ridicat de regenerare.

Nu în ultimul rând, Mitsubishi lansează în premieră europeană și noul pick-up track de o tonă – L200. Noul model L200 4WD este dotat fie cu Super Select 4W ce oferă o tracțiune optimă și caracteristici de manevrare pentru orice suprafață, fie cu Easy Select 4WD ce ajută la simplificarea trecerii de la un mod de condus la altul atunci când este vorba de suprafețe de teren diferite. Astfel, performanțeke off-road sunt mult îmbunătățite.

Dacia lansează echiparea Ultimate

La Geneva și Dacia va prezenta o ediție limită a unora dinte modelele existente, ce vin cu echiparea Ultimate (Techroad în unele țări europene).  Acestă echipare va fi disponibilă pentru modelele Sandero, Logan, MCV, Logdy și Dokker și vine la pachet cu două culori exterioare: Fusion Red și Highland Grey.

Dacia la Salonul Auto de la Geneva 2019

În plus, această ediție specială aduce în pachetul standard dotări precum cameră pentru marșariei, senzori spate, aer condiționat automat. SUV-ul Duster va beneficia de pachetul City Plus ce include o cameră multi-view, sistemul de navigație Media Nav Evolution și funcția de detectare a unghiului mort.

Vestea buna este că noua ediție Dacia Ultimate va fi disponibilă în Europa chiar din această lună.

Translate »
WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam cu orice informatie.
👋 Salut, cum te pot ajuta?